School ? Ohhh Nooo !!!







Hate Going Back To School -.-

Hye readers ! Malam ni lha malam last aku boleh on9 taw , sobsobsob :'( sedih gler der . Esok aku da pegy hostel taw , tapi dun worry aku balik 2 minggu skali taw . hihik . Tapi an tetap sedih taw , nape awal sangat skola buke erk ? grrrr >< aku da lha yang malas da nak pegy skola . Jumpe cikgu-2 , keje skola banyak , blajar add math . Ohh tidakkk ! Nak cuti lagi , sobsobsob :( Mom help me plizzz !! 

Malam ni aku letih siod -.- kene packing barang and gosok baju lagi . adess >< letih weh ! grrr ! Harap nak masuk hostel je taw taa . Law tak aku malas nak buat sume tuu , meletihkan taw ! Esok masuk hostel pukul 3 . Awal kan , huhu . Semangat beb ! #bia hati kate taa mau pegy un . Tapi best gak sebab hari ni aku pegy lepak dengan bestie aku , yelar kan buat da last tyme . Nanti da susah nak lepak same , pegy bandar tuu jumpe kakak angkat aku . huhu . Rinduu gler aku kat dye , da lame taa jumpe dye lepas dye pindah dari aizek . p/s Kak Nik ! Rinduuu-3 <3 hehe . 

And malam ni jugak last aku update blog , sobsobsob :( Nanti sape lha nak care blog aku ni . Nanti bersarang lha dye , kecian-2 . Malam ni aku nak tdow lewat , muahehehe :DD yelar kene enjoy puas-2 nanti bile da dux hostel kene slalu tdow awal tapi aku bukannye tdow awal un . haha . *kantoi suda :P Aku taa taw lha nak buat pe malam ni , nak on9 fb malas . Do add me , hehe . #FATIN NADHIRAH II *promote-2 ! haha . Add lha saye erk , kawan baru cket tuhh . hihik . Taa nak add pun tape lha :) K lha guys , aku da tataw nak tulis pe lagi . My head is blank now ! hehe . Stakat ni je lha coretan aku kali ni , kite jumpe lagi dalam 2 minggu dari skunk . huhu . I will definitely miss u guys ! Muahhh muahhh muahhhh :* Sweet dreams u all !

Kalau Korang Suke Hit Like

3 comments:

Maya said...

u'll regret by saying those words soon after u enter uni.

bila dah masuk uni nnti, awk bru sdr, betapa indahnya skolah :)

Maya said...

u'll regret by saying those words soon after u enter uni.

bila dah masuk uni nnti, awk bru sdr, betapa indahnya skolah :)

iHeartYou said...

Huhu , rase-2 cam tuu gk .
Yelar , skola best ! ;D