Me HeartYouu


Hai , lame kan aku tak update blog neyh . Da bersarang habis , malam ni aku trlebih rajin nk update . I dont why tapi sape kesah kan . Hee :) Aku nk story mory siket kat korang ni , nk tahu tak ? Tanak ? Kfine ! Kjoke , aku nk story2 pasal sorang mamat ni . Hee , ilovee him soooooomuchh ! Maybe dea lha orang yg aku cari slame ni kot pasal aku tak penah kot happy sampai macam ni skali . He gave me so much to remember , dear my lovely boyfie * Muhammad Luqman Haris bin Zulkifli . Iloveeyouu so much syg :* K aku gatal -.-' Tape lha dye aku punye . Hey perempuan di luar sane , don't you dare to take him from me . His mine ! Kayh , aku over -.- Aku harap aku kekal lame dgn dye , tak sanggup kot aku nk pisah dgn dye . Dear god , please bless our relationship T__T Kay lha , korang nk tgk tak boyfie aku neyh ? Hee . Tgk aje gambar kat bawahh , scroll down everyone :D Tapi3 , jgn kutuk suda lha . Tak kire dye macam mane , rupa paras tak pentingkan . Asal hati tuu baik :) 









Heyheyhey ! ;)




Seriousnye muke ;p




Posingg maut ;p




Ilovee this photo , nerd pelik jea awk syg :D





Ni jea yg aku bole tunjukkan :) Hehe , klha kome2 smua . Sampai sini jea lha coretan sy pade malam ini ^^ Nanti bila mood rajin aku datang balik , aku update lagi . Hee , bubyee . Sugardreams everyone ! :*

Kalau Korang Suke Hit Like

1 comment:

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.