Lepak itu FUN


Hye guys ;) pe cer ? Malam ni aku rase rajin pulak nak update blog , mimpi ape ntah aku ni tetibe je rajin nak update blog . huhu . Sokey lha tuu , harap korang sudi lha bace new entry aku yang ta seberape ni ;) Aku nak story pasal hari ni lha bole guys ? Law ta bole un aku kesah ape . haha . Joke je lha , kdaa aku nak story ni . Dari tadi je asyik merapu ntah pape , tape lha baru entry aku ni panjang kan-3 ? hihi . K lha , hari ni aku kua lepak dengan kawan-2 aku . Best jugak lha , yang best tuu sebab member aku yang perangai ntah pape datang jugak , sakit perut aku ta tahan gelak . Dye asyik lawan mulut je dengan kawan baik aku . haha . Tapi lawak doe diowg ni gaduh . Aku dengan si hamster ni just taw gelak je memanjang , best jugak lha diowg ni datang . Riuh mcd tuu , kecian kat oam lain nak makan ta senang . haha . Aku nak mentioned name bestie aku dengan si perangai ntah pape tuu ta sedap pulak so , aku just mentioned T - bestie aku and M - perangai ntah pape tuu okea . Senang cket aku nak storykan , ta lha korang pening kepale nanti . huhu . 


Okea , back to da story . Aku suke sangat si M dengan si hamster ni datang tapi bestie aku pulak ta puas hati dengan si M ni sebab si M ni sengal sangat . Aku nak back up bestie aku ta bole sebab ta tahan asyik nak ketawe je . Same lha dengan hamster ni , 2x5 je dengan aku . Tengah syok borak-2 ni ade sowg lagi datang , laki-2 jugak . Yang pompuan aku dengan bestie aku je , yang laki-2 si M , si H , si S and last skali si N . Aku ta kawan un dengan si N tuu , so aku just borak-2 dengan si H je lha . Main-2 game , auw >< best jugak lha ;) Then aku beranikan diri aku cakap dengan si S ni , maluu siod aku tapi cover je . Biase lha da lame ta cakap dengan dye . Ta sangke lark dye datang , aku cakap dengan dye un tyme da nak bla . haha . Tape lha tuu asal aku cakap jugak dengan dye kan , bile si M ni da bla bestie aku happy nak mampus . haha . Maybe sebab si sengal da ta ganggu dye kot . huhu . I guess lha ;) Aku nak upload gambar ta bole sebab gambar tuu ade dalam phone si H . Hadoii , tape lha lenkali je lha erk korang tengok . Esok aku ade plan nak kua pulak , best lha jumpe kawan-2 . Nak snap picture banyak-2 , huhu . Aku memang jenis suke bergambar , hate that ? Go to da h*** lha . muahehehe * ketawa jahat ;p Kerap sangat aku kua skunk , mak aku ta habis-2 bebel . hehe . *come on lha mum , skola belum start lagi , so kite enjoy ! Enjoy-2 jugak der , tapi bab belajar jangan lha abaikan oke guys . K lha guys , aku da sleepy ni , esok kene wake up early . *selame ni aku bangun lewat lha , haha . Anak dare ape ntah camni . hihi . Nanti aku berubah lha erk , if allah willing ;) K lha , gudnyte u all . Muahh cket :*

Kalau Korang Suke Hit Like

8 comments:

Kay Sablihan said...

waalaikumsalam.. :)
bgusla lau rajin sifat yang terpuji :)

iHeartYou said...

@kay sablihan
huhu , yelar . Betul da tuu ;)

DeritaMerindu_se said...

follower 196.. hehehe jemput datang group saya.. ramaikan teman anda :)

https://www.facebook.com/groups/dmisablogger/
trimas

iHeartYou said...

@deritamerindu_se
Sure ;) tenkiu .

miSpYeja said...

hay adik fatin..

awk di tag...smile

http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-cun.html

iHeartYou said...

@mispYeja
Done follow ;) Nice blog ;D

Kidd Fallen said...

hari lain bangun lambat, hari ahad yg biasa org bgn lambat dia nak bgn awal? hahahah :3

iHeartYou said...

@kidd fallen
Haha ! Bese da , lain dari yg lain . ngee ;)