Result Tyme ;D


Hye readers semua ;) aku bosan weh malam nim .. sebab , em . Nak taw taa ? hehe . Sebab ade hamster ni da off9 , grrr >< bosan lha aku taa de oam nak chatting . Sokey lha aku ade diary aku yang comel lote ni . hihi . Thanks too Sue Irina sebab dye da tolong aku buat blog yang comel ni , hihi . Thanks a lot sygs <3  Erm , sebenar-2nya aku da lame nak story pasal RESULT TYME  tapi taa terstory . huhu . Klhaa , aku nak story pasal RESULT TYME ni . Harap korang sudi lha nak bace blog aku ta seberape ni . hihi

Oke lhaa , aku nak story cket pasal RESULT TYME  . Seriously aku cakap , aku happy giler . hihi . Nak taw sebab pe ? hihi . Korang kene lha bace lagi k , baru taw sebab pe . Aku nak buat suspen cket ni . Muahehehe * ketawa jahat * Kdaa , aku nak story ni . Dari tadi aku merapu je kan-3 , kdaa . Jangan layan sangat aku ni , nanti semakin menjadi-jadi pulak . huhu . Berbalik pade story aku tadi , yelar cam biase lha lw nak amek result mesti pegy skolakan . So , aku pegy lha skola yang tercinta iaitu SEKOLAH MENENGAH TENGKU INTAN ZAHARAH . Aku sayang sangat skola ni sebab banyak sangat kenangan aku dengan kawan-2 and ex boyfie aku yang aku sayang . huhu . Kdaa , aku taa mau ingat balik kenangan aku dengan si dye , buat aku sedih je :( 

Skunk start story *bile kau boleh start story kau haa Fatin ? grrr >< Oke-2 aku start story k , hehe . Relax-2 , then lepas aku sampai skola tuu , aku jumpe Sue Irina . Aku pegy skola dengan motor , vrommm-2 . hehe . Akhirnye ayah aku bagi jugak aku bawak motor pegy skola . p/s Dad , you must trust me oke . hehe . Oke-2 , pastu aku lepak-2 dengan member-2 aku . Lame doe taa jumpe diorang , rinduu siod . hehe . Then kitaorang borak-2 and gurau-2 cam hari tuu taa de pape . Act , aku takod sebenarnye . Dalam tengah main gurau-2 tuu aku rase gak berdebar nak mampus ni . Rase cam taa mau amek result je , takod lw aku dapat taa molep . Aku takod aku kecewakan parents aku , diowg harap sangat aku dapat straight A's . Korang semua nak taw taa , dalam tengah tunggu result kua tuu , aku rase fed up sangat sebab cakap result kua pukul 10 . Aku datang gak lha pukul 9 lbey *semangat datang awal tuu . huhu . Tapikan tunggu-2 jugak , last-2 pukul 11 lbey baru start . adess -.- rase nak bagi ayat pedas je kat cikgu mase tu tapi kene sabar lha akukan sebab mase tuu nak amek result .

Nak jadikan ceritanye , aku tengah lepak dengan kawan-2 pastu nampak semua oam tengah berkumpul . Aku rase mase tu cam jantung aku da tercabut taw sebab nervous sangat . Opss aku lupe nak story yang paling penting skali . huhu . Mase aku tengah tunggu shadila , then ade mcg masuk . Mcg dari hamster , dye kate dye accident . Kecian weh kat dye , debar gak aku ni takod teruk sangatkan tapi nasib baik ta teruk . Just dekat muke dye tuu ade bekas jatuh kod , kecian kat hamsterkan . Tuu lha , sape suruh taa pakai helmet . hihi . p/s Berhati-2 di jalan raye . Oke berbalik pade cerita yang tadi , pastu semua oam kumpul dekat dewan . Aku shock gler lepas dengar 52 oam yang dapat straight A's . Mase tuu aku harap sangat name aku termasuk dalam 52 oam tuu . Then cikgu umum , takod siod . Da lha kene naik pentas tapi bangga gak , hihi . 

Then , cikgu umum . Sowg-2 naik pentas , yang aku terkejut sangat yang taa expect dapat straight A's dapat . Adoii , aku mase tuu terkumat-kamit bace surah yang terlintas dalam fikiran aku . Takod punyer pasal , tibe-2 aku dengar cikgu mentioned name aku . Aku rase happy + taa caye je name aku un termasuk dalam 52 oam tu . Aku rase bersyukur sangat-2 , lepas turun pentas je aku terus nanges . Pastu aku terus peluk Nura , dye un dapat straight A's cam aku jugak . Then aku terus pegy dekat mak aku and peluk mak aku sambil nanges . Aku happy sangat taw . hihi . Syukur alhamdulillah , pastu aku mcg semua oam and gtaw result aku . Diowg semua congrates aku , hihi . Proud jugak sebenarnye , sampai dekat umah un aku still keep smiling lagi , excited sangat lha katekan . huhu . K lha guys , aku da letih da ni taip panjang-2 . hihi . Tapi aku nak upload cket pic bestie aku yang dapat result cam aku . And buat bestie-2 aku yang lain , tahniah semua ! Korang da buat yang terbaik and watlekk je k . hihi . Ni lha bestie aku yang dapat straight A's , congrates to them ;)




Yang ni Ashira ;)





Yang ni name dye Akilah Amirah ;)




Yang ni name dye Nura Adila ;)


K lhaa korang , that's all from me . huhu . Ad mase visit-2 lha blog aku ni , then follow-2 lha erk bg yang taa follow lagi . hihi (Y) Skunk da pukul 1.24 am , adess -.- patot lha mate aku rase cam nak tercabut je . K lha guys , gudnyte you all ! Muachh cket :* hehe

Kalau Korang Suke Hit Like

18 comments:

Mishter Izwän said...

dpt kant widget countdown 2012 untuk blog anda disni

http://blogeditor009.blogspot.com/2011/12/get-new-year-countdown-for-your-blog.html

♥ iCoffee ♥ said...

Ye , same-same kakak :) Fulus ?

dayanna said...

tahniah ;)
struggle tuk sbjek2 fom4 pulak eyh?
doakan saye 10A+ SPM 2012 nnti ^^,amin

NURULHANIF said...

done follow.. :)

CikNana said...

tahniah:)

susulemakmanis said...

goodluck dik!dah follow..hit me back

einn affendy said...

; CONGRATS for your result ! ^_^ keep it up girl .

iman salsabila said...

tahniah tahniah! kalau usaha campur tawakal, kejayaan la jawapannya. hehe :)

Khadijah Nas said...

wahhh dapat straight A's... Tahniah!!! Semoga terus sukses dalam pelajaran dan dalam hidup. Jangan putus asa untuk terus belajar ilmu dunia tapi jangan lupakan ilmu agama juga tau! May Allah bless you always dik :)

iHeartYou said...

Huhu , tenkiu bagi yang congrates me ;) Love u all <3

munirah said...

tahniahhhhh :)

cik missi said...

congratz ye..

ema said...

tahniahhh ! ;)

ღ αεn ツ said...

Tahniah dik :) Mehlah singgah blog akak. :

Madam's Kwan, Truly Malaysian Cuisine :)


http://berrybabyboo.blogspot.com/2011/12/madams-kwan.html

Woofer Storm said...

thniah ye..ternyata anda lagi bijak dari sy,hehe


follow sini^^

Nur Kiasatina ^_^ said...

Heyps ! Done follow u. Kalau sudi follow saye jgk :D . http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

ayuna ayuni.. said...

teringat zaman sekolah

iHeartYou said...

Done follow semua ;)